Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaosets själ..

Fyren kämpar vågens vrål

vågen kämpar fyrens bål

Kraftens krusning obarmhärtigt slår

tills gryningens våg stilla går




Övriga genrer av Mauri
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-16 19:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och då...lugnet efter stormen!

Härligt vild dikt!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri