Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUKAT BORD

Idag dukade jag bordet
dukade det för två
det är så länge sedan
du somnade in
ändå dukar jag bordet
dukar det för två
men en tanke kom för mig
jag dukar det för min vän
Han som följt mig
genom åren
Ja,jag dukar bordet
dukar det för JESUS

anits 20 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-20 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP