Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar med ett leende



Somnar med ett leende på mina läppar

det innehåller min morgondag


Vaknar med ett ljus över mina ögon

det innefattar dagen




Fri vers av sunnanvind
Läst 423 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-02-20 21:18



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Underbar titel. Det är en mycket speciell känsla att somna med ett leende.
2008-03-01

  Annette Andersson
Underbart få somna med ett leende och vakna med ljuset!
2008-02-25

  Thommy
Låter som om du fick en skön natt.
2008-02-24

  Jojo
Låter härligt. Vilande och skönt.
2008-02-23

  © anakreon VIP
Mjukt och skönt som en nytvättad dunkudde!
2008-02-21

  Micael Axelsson
I normala fall hade jag dragit täcket över huvudet, men här kan jag inte annat än att le, då man får vakna till dessa raders inre mening
2008-02-21

  Hans w-art Westlund VIP
låter som en dröm.. en film.. hoppas det alltid är så
2008-02-21

    Maria Malm
Vackert!
2008-02-21

  Johan Bergstjärna
Mmmm... vad fint! : )
2008-02-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är rod som bara måste sparas..sån vacker tanke...Underbar!/B
2008-02-20

    Lindizz
fint skrivet.Gillas
2008-02-20

    JJ VIP
Ja låt oss möta morgondagen med en paus för våren! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-02-20

  Leif Furstedt VIP
Ljust och vackert leende...
2008-02-20

  prinscess VIP
vackert
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju formidabelt!
Idealiskt!
Och så väldigt fint skildrat!

Du får toppbetyg!
Många guldstjärnor!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind