Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tretton år senare

många tårar
av tvivel och beslutsamhet
har tatuerat mina kinder
saknad och ilska
har brottats fler än tretton ronder
och fler än tretton budord
har brutits

tretton år har gått
minns dig knappt
hur din röst dansade in i mina öron
eller hur dina händer klädde mig med
kärlek
minns dig endast med ett fotografi
i handen




Fri vers av danshäxan
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 22:39



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan