Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MORGON

jag vill så gärna
förära dig en blomma
så jag åkte
till handelsträdgården
där fanns tusen och en
blomma
men vad ville jag förära dig
tittade kände dofterna
sniffade
velade hit och dit
till slut fann jag den
en vacker begonia
med färger i gult och orange
färger jag vet du älskar
en blomma
du kommer att tycka om
vill så gärna muntra upp dig
i morgon kommer jag hem till dig
med en blomma
som en hälsning från mig
du finns i mina tankar


anits 22 februari 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-02-22 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP