Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NATT

i natt kommer du hem
käre granne och vän
hoppas ni haft det skönt
på semestern
du och din vän
att solens strålar
lyst på er
att det varit varmt
och skönt att ni
solat och badat
gjort små utflykter
eller bara varit
vasen med blommor
jag fick att förvalta
är vackra ännu
så idag bar jag
in dem till dig
ställde dem på
ditt köksbord
så får du njuta
av dem en liten tid
det är mitt sätt
att välkomna dig hem
käre granne och vän

anits 26 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP