Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Aubade



Viskar en bön
i hennes korpsvarta hår

Gryning, hejda dig

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 495 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-27 01:22



Bookmark and Share


  Markattan
En mycket vacker, bildrik
och känslofylld senryu.
2008-02-29

  Maria T
Stanna upp lite.
2008-02-29

  isabel louise
åh så vackert!!
2008-02-29

    papillon
Snillrik japansk kortversion av den franske trubadurens morgonsång och verkligen oerhört vacker. Stora applåden!!
2008-02-29

  Carola Zettergren
Så vackert!!
2008-02-29

  rebecca d VIP
vad betyder aubade?

fint, lugnt, ömt...
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Den där säger allt!!

Och jag älskar korpsvart hår!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet