Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baka själv och känna dofterna------


NY BAKAT

jag känner doften
doften av nybakat bröd
en underbar doft
doften fyller hela lägenheten
en skiva nybakat bröd
ett bröd med smör
smör som smälter
på det varma brödet
underbart gott

anits 2 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-03-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP