Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min tidiga morgon måndagen den 3 mars


TIDIG MORGON

tidig morgon ,det har redan börjat ljusna
går upp ser ut genom fönstret
en man är ute och rastar sin hund
efter regnet igår,är det en kylig morgon
bestämmer mig,känns rätt att gå ut och njuta av morgonen
en snabb frukost,så bär det iväg ut
väl ute,ser isfläckarna in igen,tar på broddar
med broddar ,stavar och kameran i fickan
kommer jag äntligen iväg
solen visar sig från sin bästa sida
vänder ansiktet mot solen
känner hur den börjar värma
vi är många som denna morgon
är ute och njuter av våren
det är hundpromenader
många med mig går med stavar
alla hejar vi glatt på varandra
solen gör att vi kryper ur våra skal
så finns det dom som går med hörlurar
som vill lyssna på musik eller cd-böcker
jag vill lyssna till naturen
höra fåglarnas sång
höra hur det knastrar under fötterna
när jag trampar på en vattanpöl
där isen ligger kvar
går förbi gårdar där tvätten hänger ute
då känns det att våren är på väg
stannar ser de blånande bergen
kameran kommer fram
älskar att ta naturbilder
går runt på kyrkogården
den ligger så vackert nere vid sjön
ser krukorna med ljung
som jag satte dit dom i höstas
dom är inte vackra längre
imorgon får jag gå dit och ta bort dom
fortsätter hemmåt det börjar blåsa lite
väl hemma ,känner hur det hettar i ansiktet
rödblommig,känner mig nöjd
det är någon som vill mig väl
någon som unnar mig den här morgonen
någon som bryr sig om min själ

anits 3 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-03-03 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP