Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
viss kan man ana den våren


VÅR

solsken

blå himmel

takdropp

galonbyxor

barn med spring i benen

visst känns det som vår i luften

anits 3 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-03-03 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP