Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
STORA eller små bokstäver


Skriva bokstäver

VARFÖR
SKRIVER DU
BARA MED
STORA BOKSTÄVER
SÄGER DU
JAG VILL DET
SKA GÅ LÄTTARE
FÖR ER ATT LÄSA
SÄGER JAG
GÖR INTE DET
SÄGER DU
DET VERKAR SOM
DU ÄR JÄTTE ARG
så därför skriver
jag numera
bara med
små bokstäver

anits 3 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP