Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det skönt när tårarna rinner


TÅRAR

var kommer dom ifrån
mina tårar
idag rinner dom
tårarna
jag låter dom rinna
ledsen
vet inte varför
var det något du sa igår
vaknade mina tårar bara rann
låter dom rinna
tårarna
tangentbordet blir blött
blött av mina tårar
jag låter dom rinna
tårarna
kommer ihåg dina ord igår
hårda ord
därför rinner mina tårar idag
jag låter dom rinna
tårarna
dom får rinna
tills lugnet kommer tillbaka
och själen får ro
jag låter dom rinna
tårarna
det är mitt sätt att läka

anits 4 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-03-04 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP