Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanarna

 

Se trenne svanar

stråk under solen banar

på längtans vingar

 

i flygande fläng

färdas över skog och äng

mot vårens rike

 

trumpeter ljuda

glädje och gamman bjuda

i härlig gryning

 

Bs-08




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 480 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-06 08:40



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Svanarna kommer med hälsning om vår!
Fin dikt*
2008-03-10

  Thommy
Då vet man att våren är här, när svanarna syns i skyn, vackert.
2008-03-09

  Night Soul Woman
Vackert skrivet(((som alltid)))
*applåder*
2008-03-07

  Catrin
Så ljuvligt vårhoppfullt... ser bilden för mitt inre och njuter av de \"trenne svanar\" första versen blir min favorit.
2008-03-07

  aol
härlig vacker vårpoesi jag riktigt känner lukt och ljud av vår
härligt bodil
2008-03-06

    Lillemor
Vackert vårligt
hoppingivande dikt
som får mig att längta
efter vingar som bär
mot det ljusa. Fint sammansatt!
2008-03-06

  Hildegun Relefors
Vill kalla detta en DRAPA med sin ålderdomliga stil. Spännande!
2008-03-06

  Lena Krantz VIP
Åhhh sådana härliga rader på flera sätt. Tjusigt snirklat i ett lite högstämt mode men också innehållet som får mig att le mot solen som faktiskt lyser idag!
;o)
2008-03-06

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skildrat, applåder!
2008-03-06

  Markattan
Vacker naturbild med tre vackra och ståtliga svanar i centrum. Finfint!
2008-03-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Åhh, jag blir tårögd...just för att bilden är så vacker..Helt underbar dikt!/B
2008-03-06

    Maria Malm
Oerhört vacker vårbild..
2008-03-06

  Nils Sondefors
Ljus, härlig vårdikt fylld med varm optimism!
Applåd!
Bokmärkes.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg