Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skepp & hoj

Havsbrisen smeker mjukt min kind,
doften av hav,
fyller mina lungor.

Min blick följer hungrigt vågsvallet,
som dras upp,
efter uråldrig mahogny.

Solens strålar speglar sig på däckets glans,
strålarna reflekterar mot min heta hud,
leendet klyver mitt ansikte,
och flaggan lyfter sig högt,
av vinden.

-Skepp & hoj

Dofterna, känslorna, upplevelserna,
blandar sig i mitt inre,
samman med uråldrig mahogny,
och den förföriska doften av hav.

Havsbrisen smeker mjukt min kind,
tillfredsställelsen är total,
-Skepp & hoj, tre fjärdedels fart framåt....




Fri vers av Diffusiaria
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-06 09:20



Bookmark and Share


  blaite
Slutet totalcharmigt..
2010-01-22

    CaMillA
Vad härligt, jag fick verkligen känslan av sommar o båtliv... :p Skepp o hoj!
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!

Vive la mere!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria