Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dröm som blir en dröm


HUSET

jag såg en annons i tidningen
en annons på huset
huset jag tittat på för 20 år sedan
huset jag blev förälskad i
det är ett litet hus
huset passade inte då
för litet när barn fanns hemma
går här och tänker
vill jag ha ett hus
jag med min sönder värkta kropp
har det bra nu
slipper skotta snö och klippa gräs
det är trädgård och tystnad
jag längtar efter
kanske jag ser på huset
inom mig känner jag här blir jag kvar
har en underbar granne
nära till allt
drömma om hus och trädgård
det kan jag fortsätta att göra

anits 6 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-06 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland måste man våga ta steget,
våga börja leva igen.
Men ibland är det bra att bida tiden.
Samla krafter och finna sig själv
dra ihop sig och det man har att styra med.
Och den vägen finna liv.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP