Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att börja känna det är inget fel på mig känna någon lyssnar på det jag säger


TUNGHÄFTA

har många gånger fått höra
varför sa du så
varför gjorde du så
det jag sagt och gjort
var för det mesta fel
redan som barn
var det mest fel på mig
jag dög inte som jag var
jag blev väldigt väldigt tyst
tyst och ensam
började jag skriva
skriva ner mina tankar
nu vet jag bättre
det finns någon som lyssnar
inför Honom är vi alla lika
när jag i min kyrka
fick läsa söndagens texter
hålla helgsmålsböner
släppte allt
någon såg mig
lyssnade
inte bara i kyrkan
människor stannade
pratade med mig
vi pratade om allt
tänk att en julotta i fullsatt kyrka
få läsa julevangeliet
känslan att inför så många
berätta om Jesu födelse
den känslan var så mäktig
den går inte att beskriva i ord
Han är med alltid Han finns där
inte bara för mig utan för alla
som söker sig till Honom
Han är min bäste vän

anits 6 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-03-06 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen sätter människan fri.
Jesus har sagt att Han är Sanningen.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP