Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut


Jag går min väg i tysthet

ni behöver inte tycka om mig

Jag är den jag är

och jag skulle aldrig göra mig till

för att få er kärlek

i era ögon är jag bara en toka

det spelar ingen roll att jag var sjuk

den som inte stirrat in i den bottenlösa

depressionens ansikte

vet inte hur det är...skulle aldrig kunna förstå

Ni är så perfekta

så ni förtjänar varandra

verkligen....

Och jag skulle aldrig gråta

om jag så aldrig såg er igen...





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 606 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 17:50



Bookmark and Share


  * Ammi *
att vara sig själv är den bästa medicinen, duger man inte kan det får vara
Kram!
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det finns människor om vilka man tänker att man inte ens skulle urinera på dem om man såg att de brann.
Men så får man ju inte tänka...
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis