Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn härliga och naturliga


DU LILLA TJEJ

det var svårt att somna
igår kväll
tänkte på dig
härliga lilla tjej
så bekymrad
över mig
när jag blundade
såg jag inom mig
ditt lilla ansikte
din blick
din rynkade panna
i djupa veck
när du såg på mig
dina armar om mig
dina blöta pussar
dina ord
när jag blir stor
ska jag gifta mig
du vet redan med vem
är så tacksam
att du finns
du och din syster


anits 9 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 09:13



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert skrivet...vad vore livet utan barnen...Fint!/B
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP