Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilja

jag vandrar i ett mörker
ett mörker utan slut
och trots min starka tro
kan jag inte hitta ut

jag letar efter ljuset
som aldrig funnits till
ett ljus som ständigt skriker
jag vill, jag vill, jag vill

det kanske är försent nu
du kanske slagit ro
då sitter jag här ensam
på himlens öppna bro

men sakta öppnas porten
du ber mig stiga på
du viskar lätt dom orden:
bara du väljer, vilken väg du vill gå




Fri vers av Malott
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-09 11:35



Bookmark and Share


  ettjag
de andra har sagt det. Malott, detta är briljant. Jag visste att du kunde!
2008-03-09

  Maria T
Kära Malott!
Detta är stor poesi.
Applåder
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Formidabelt!
Storslaget!
Detta är Poesi med stort \"P\"!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Malott
Malott