Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlingby hill...Regnmolnen hopade sig och nittiotalet gick mot sitt slut.


SOMMARGÅVAN

dagar att se tillbaka på
när man har blivit
gammal, grå
minnen som jag ska
vårda ömt
juni var kall
men juli varm
även augusti har sin charm
gåvan vi fått från himmelen
Gud vare tack för sommaren!

juni, juli gick så fort
tänker på allt det vi gjort
sol och bad och vad du vill
som hör verklig sommar till
som vi längtat efter den
gröna svenska sommaren!
när dess klimax nu är nått
minns jag dagarna som gått

från min höga utkikspunkt
verkar allt så coolt och lugnt
undangömd i min oas
skyddas jag från all extas
klara eftertanke, kom!
det är nåd att bedja om
när man står där helt konfys
är det dags för analys

ligger lågt vid trettiosex
är väl inte den reflex
som ger himmelskt återsken
och som skiner klar och ren
därför väljer jag \"reträtt\"
det finns inget annat sätt
kommer dag så kommer råd
och en obegränsad nåd

LARZ GUSTAFSSON 970730




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP