Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vuxna som inte kan hålla tyst i kyrkan hur ska vi då begära at barnen gör det


KUNNA HÅLLA TYST

det var vacker sång och musik
i kyrkan
Maria musik i fastetid
det var skön musik
kände lugnet inom mig
då hör jag
några bänkrader bakom
sitter två som inte kan hålla tyst
ni pratar och pratar
hör varenda ord ni säger
ni har inte setts på länge
ni får tillsägelse
då blir det lugnt en stund
sen börjar ni igen
barnen som är med i kyrkan
är tystare
än vad ni två vuxna är
inom mig känner jag
varför är ni här
ni lyssnar inte
förstör för andra
som är där för att lyssna
till dom underbara sångerna
Maria musik i fastetid

anits 10 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP