Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELSÅNG

jag går i fågelsång i dag
jag låter fågelsång ta tag
jag hörde ingen sång i går
och ändå är det faktiskt vår
jag bjuds på dagar och på ord
jag slår mig ned vid dukat bord
jag träffade en tjej som sa
att hon vill dra till usa
och kostas sa att få biljett
till grekland det är inte lätt
han ville fira påsken där
där lever man som kyrkan lär
själv är jag gladlynt dagen lång
och nöjer mig med fågelsång

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 13:05



Bookmark and Share


    Satusilmät
Åh så vackert skrivet om det enkla som gör livet värt att leva!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP