Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syn på den heliga ande


Den heliga ande!

Jag vet vem

den heliga ande

är det är

SOLEN

det är den som ger oss

ljus

den som ger oss

värme

den som får allt liv

att kunna leva...

utan den vore vi

ingenting




Fri vers av NågonAnnans
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 14:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Fin tanke...solen betyder enormt mycket för vårt välbefinnande/B
2008-03-11

  Carola Zettergren
Mmm solen är underbar!!!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans