Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att stanna upp och se sig själv


STANNA UPP

ibland behöver man stanna upp
tänka efter
vad håller jag på med
det gjorde jag idag
nyttigt
är på gång igen
springa ifrån mig själv
ordet nej
behöver jag lära mig igen
kan inte vara överallt
har lovat hjälpa till
men inte med allt
så nej betyder nej
idag tog jag hand om mig själv
det är skönt
att bara få vara
helt för sig själv
tänka efter
känna stillhet
sitta och se
hur solen bryter igenom dimm molnen
reflekterar sina strålar i vattnet
de blånande bergen
jag satt där länge
det var så vackert
naturen är förunderlig
sitta där mitt i naturen
är för mig läkande
känna lugnet
själen få ro
vad skulle jag göra
om inte naturen fanns

anits 11 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 19:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint skrivet om att ge till sig själv fylla på med liv till oss själva

Anna-Karin
2008-03-11

  Ilona _L
Så viktigt!
2008-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det är absolut nödvändigt.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP