Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att den finns kvar tron på en Far en hjälpare ett stöd när livet gjort mig illa


VEM ÄR JAG?

vem är jag?
är jag fortfarande
den lilla tysta blyga flickan
som i skolan inte sa ett pip
räckte aldrig upp handen
gjorde jag det och svarade rätt
på rasten
kom mobbarna
jag skulle inte tro
att jag var något
en snäll fröken
gav mig papper och penna
jag skrev ner mina svar
med min snälla frökens hjälp
papper och penna
klarade jag skolan
vem är jag?
har många gånger
undrat funderat
var länge tyst och blyg
sa inte mycket
det jag sa var alltid fel
håller på att komma ut
ur mitt skal
nu är jag inte tyst längre
säger min mening
människor lyssnar
tack och lov
tron har aldrig övergivit mig
Han finns kvar hos mig
trots många tvivel
Han är min Far
jag hans barn

anits 12 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 09:40



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är rätt. Man ska stå upp för det man tror på.....
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP