Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en människa som är sann och ärlig har gett mig nytt hopp


TRON PÅ MÄNNISKAN

tänk att få ett brev
som berättar om vardagen
arbete djur ovh vänner
ett brev som genom strömmas
av ömhet och värme
ett brev som kommer
från en verklig vän
för mig guld värt
har hans foto framför mig
när jag sitter och skriver
han ger mig inspiration glädje
och tron på människan igen

anits 12 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den tron kommer jag aldrig att få tillbaka.
Jag vill inte ha den heller.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP