Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots det gråa och våta så ge inte upp för våren är på väg.....


Våren är på väg

Morgonen är
tidig och min
dörr står på
glänt.....

då nu ljuset
till oss har
återvänt.....

trots det är
vädret grått.....
av regnets
droppar som
gör allt så
vått....

utomhus jag
riktar min blick mot
himlen opp
och

rätt vad det är....

tranorna man både
ser och hör, tänk
nu är de äntligen
här.....

Det är då jag
till bäcken går....

och ser strömstaren
där den vid vattnet
står.....

Med detta inom
sig
vet man att
VÅREN ÄR PÅ VÄG.....

080313




Fri vers av sajo
Läst 456 gånger
Publicerad 2008-03-13 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo