Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta timmar

Grät du igår Daniel,
jag tyckte mig höra dina tårar falla?
Hörde jag fel,
eller stampade golvet mot fötter kalla?
Låg du stilla i bädden den fina,
kanske var det aldrig du,
tårarna var mina.




Fri vers av Kapten M.
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-06-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.