Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för många är det svårt att visa glädje när någon lyckas


VISA GLÄDJE

jag ringde er,var så glad
jag skriver igen,känns så härligt
ni svarade,jaha vad bra
jag ville dela min glädje
men ni förstod inte

har sänt er några av mina texter
frågade vad tycker ni?
fick inget svar

en annan gång berättade jag
lägger ut mina texter på poeterna
samma svar jaha vad bra
varför kan ni inte visa lite glädje
vara glada nu när jag mår bättre
men nej

berättade jag ska få vara med
i en antologi
samma sak
jaha vad bra
så tänkte ni till
frågade mig
är det kiosklitteratur
böcker som vem som helst får skriva i
som ligger i bussar som reselektyr

jag bryr mig inte om er längre
tror på mig själv
är glad åt det lilla
lycka är barnen som är glada för min skull
jag behöver inte er andra
barnen och mina verkliga vänner
och min tro är allt jag behöver

anits 14 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De där människorna skall du inte slösa tid på.
De är inte värda din uppmärksamhet.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP