Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland förstorar jag upp minsta lilla små sak som inte har någon betydelse varför?


VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT

nu slår det mig igen
varför är det så svårt
när jag blir riktigt drabbad
när något är svårt att bära
mörker och ljus flyter ihop
jag bankar på dörren
till ditt hjätra
skriker och ropar
kanske svär
för att plötsligt stänga in mig
i mitt skal igen

nu slår det mig igen
att det ska vara så svårt
i mötet med andra
tror jag mig få veta
vem jag är
hur jag än bankar
dunkar och slår
så känner ni mig inte
jag vill vara glad öppen
och positiv
men stänger in mig imitt skal

nu slår det mig igen
jag vet att det är svårt
hjälp mig öppna mitt hjärta
vill inte stå här banka och slå
jag vill ut ur mitt skal
möta våren ljuset solen
och ett fint stilla vår regn

nu slår det mig igen
varför ska det vara så svårt
vill inte vara så här längre
ur mitt minne tar jag fram
vackra bilder
tänker på dig
vill ha dig nära
längtar efter dig

nu slår det mig igen
i morgon är en annan dag
glädjen är kanske tillbaka
glömmer inte mitt kyrkobesök
längtar dit
vacker sång och musik
vet jag att det blir

nu slår det mig igen
i morgon kanske det inte
blir så svårt
möta en ny dag nya människor
känner jag rädsla inför det
hoppas jag ni får mig att våga
följa er till kyrklunchen
i morgon går jag till kyrkan
för att möta er och Jesus

anits 15 mars 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 23:30



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vad vackert skrivet om längtan och få vara med i ett sammanhang
jag känner med dig

Anna-Karin
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP