Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRYNINGSLJUSET

i det tidiga gryningsljuset
ser jag ut genom fönstret
det har varit en kall natt
bilarna på parkeringen
är fulla av frost
hoppas det blir en fin dag
med vackert väder och sol

blommorna på balkongen
har fått stå inne i natt
så fort solen och värmen
når min balkong
ställer jag ut dem igen
en härlig vårkänsla är det

förbereder mig för att
att gå till kyrkan
panikångesten finns hos mig
försöker inte tänka på det
hjärtat bultar och slår
kallsvetten rinner
har ändå bestämt mig för att gå
komma ut träffa andra människor
hoppas kunna må lite bättre

anits 16 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP