Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu..

..snurrar det igen,
nu snurrar det bra,
tiden går fort,
precis som den ska,

för jag vill att den går,
som ett tåg på ett spår,
jo, jag hatar när tiden,
bara står och står,

jag vill att livet ska leka,
jag vill känna dig smeka,
får jag bara känna din doft,
så lovar jag att städa vårt loft,

jag vill att ditt liv ska leka,
jag vill inte känna dig tveka,
jag vill känna att du vill,
jag vill känna lite till...




Fri vers av Baldy
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-06-09 14:59



Bookmark and Share


    Mejja
Härligt härligt! Här fångar du in den stora känslan av att bara vilja fortsätta vara! ändock kommer dagar som tiden står och vi bör lära oss att finna tillvaratagandet av tiden.
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy