Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 maj 2002 - Det som väntade anade jag bara men förväntade mig intet ... just då ...


En konkret abstraktion


Vilse, min vän ...
Känner mig vilse igen ...

Min livsenergi
håller på att ta slut ...
Behöver din närhet
Få känna din värme
och innerlighet ...

Vill ut
ur denna förhatliga ensamhet ...

Vill tillbaka
till den värld jag alltför länge
försakat ...

Vilse, min vän
Känner mig som
en konkret abstraktion ...

Irrar omkring
i ett intet
Vill få min existens
bekräftad igen ...

Jag längtar hem!

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-06-10 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket känslor.........så mycket sorg och längtan....
Blir berörd av stämningen..
Svårt att finna ord att kommentera denna text...
2015-04-11

  den ensamma kycklingen
jag håller med. den talar till mig också. känns som jag för en månad sen. en liten flashback =) bra skrivet
2005-06-29

    Agnieszka
utropstecknet i slutet tar bort lite av vilse-irrar-omkring-känslan. för mig i alla fall.

jag tycker om denna dikt. den talar till mig. så mycket känslor av ensamhet, förvirring ...
välskriven.
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP