Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren kom av sig


EN KYLSLAGEN MORGON

en kylslagen morgon
flera grader kallt
solens strålar
gnistrar mot den vita snön
klar blå himmel
en underbar morgon

ser spår i snön
utanför mitt fönster
en räv har varit här
kanske all fågel mat som lockat

dagen börjar få liv
nu har mössor och vantar
kommit på igen
dom ser frusna ut
människorna på vägen
utanför mitt fönster

vintern behåller sitt grepp om oss
ännu är vi bara i mitten
av mars månad
våren ligger där lurar
väntar på att snön smälter
och barnen får spring i benen

anits 19 mars 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-03-19 08:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snö.
Den är avskyvärd och vidrig.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP