Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långt bort från stureplan


Vem är cool

 

Den som bara är
och duger så
även med känslan
av att inte duga




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-19 11:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Precis- så är det- att våga vara- trots att man inte är det alla säger man borde vara
2008-03-21

  noname_realmind
Just så! :))

Är
i det som är
Nöjd
...whatever...
2008-03-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Hoppas jag blir insläppt i klubben.....de som i sina egna ögon inte duger alltså....
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Just hon/han!
Just de!
Och just det!

Väldigt bra skrivet!
2008-03-19

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
tack för den!!!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth