Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring


Så skälvande av känslor
att förnuftet griper efter fäste

Så öppen inför livet
att det skrämmer dig

Så sökande efter mening
att allvaret blir din följeslagare

Så vacker din själ
att den bländar mig

och ändå

så oändligt mycket mer
att endast kärleken förmår att famna dig




Fri vers av siamesen
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 16:50



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket gripande och vacker
kärleksförklaring.
2008-04-04

  Elaine.S VIP
Tappar andan av dessa känslostormar, den här är så vackert beskrivande.......applåderar och bokmärker
2008-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Kolossalt fint skrivet.
Känslan är oerhörd.
Massiv.
Överväldigande.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

siamesen