Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror jag drömmer men det står där mitt diktarnamn


DEN KOM MED POSTEN

sitter här ensam
solen srömmar in
in genom mitt fönster
solen värmer
vårlökarna jag planterat
ser ut att må bra där de stå
i sina krukor på min balkong
pelargonerna i fönstret
fulla i knopp
några helt utslagna

sitter här ser på allt
i min hand har jag en bok
den kom med posten i dag
har läst bläddrat kännt dofterna
tänk i den boken står mitt namn
mitt diktarnamn
ovanför fyra dikter

dikter kanske många läser
jag som ingenting kan
inte duger till något
lilla värdelösa jag
har fyra dikter i en antologi

anits 20 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 17:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett stort Grattis!
2008-03-21

  Fånga dagen
Hej tjejen jag visste väl det du är med i 20 poeter ja är med där
du är värdefull glöm aldrig det
Känn dig stolt över antologin det gör jag
Jag började gråta när jag läste för att jag blev så berörd
det gick äntligen upp för mig att min dröm slagit

Vi är bäst så det så

Kram Anna-Karin
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
Du är alls inte värdelös utan en värdefull person!

Själv har jag sökt kulturstipendium för att kunna ge ut en diktsamling.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP