Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.b-dylan.com/pages/samples/reginahavis.html Kolla stora bilden. Världens vackraste gospelsångerska!


LJUS I DYSTER VILDMARK

idoler var våra avgudar
i en värld av fantasi
vi ville klättra mot stjärnorna
i vårt glittrande drömmeri
vi rörde oss i rockvärlden
bland skivor och kassetter
vi levde för konserterna
och vilda lördagsnätter
jag tog min tillflykt till drömmar
nu har jag slutat att fly
levande vatten som strömmar
får mig att känna mig ny

bubblan sprack
det kom en kris
min egotripp tog slut
då fick jag se en dimension
jag aldrig sett förut

vi sökte tröst i varandra
och i vår musik
andra har fortsatt att vandra
i denna popromantik
själv kom jag fram till en punkt där
det inte räckte för mig
jag kunde ej ta det lugnt när
mörkret jag såg sänkte sig

jag såg ett ljus
Gud gav mig hopp
och hoppet födde tro
det blev total revolution
en flod av frid och ro

LARZ GUSTAFSSON 1994




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 19:28



Bookmark and Share


  mare VIP
..härligt Larz.....Gud är ljuset !
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP