Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem i tolv




Dammråttor dansar på obonat golv

söker den mörkaste vrån

Klockan har stannat på fem i tolv

Livet gick just härifrån



Solkatter leker bland krossade drömmar

Kvarglömda minnen blir grå

Avlagda kängor med gapande sömmar

Tiden står still men pågår ändå



Tomheten ekar i sprucken panel

Ett fönster står öppet och slår

Skärvor som vittnar att något gick fel

men ingen finns kvar som förstår




Fri vers av Mygg
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-03-20 20:24



Bookmark and Share


  aol
jättefin känsla får jag
2008-10-26

  Staffan Welroos VIP
det här är riktigt bra! bravo!
2008-10-15

    ej medlem längre
Håller med de övriga... en riktigt bra dikt.. och rimmen smyger sig in omärkligt..
2008-08-17

  Ola Rydberg
här målar du verkligen fram bilder
otroligt snyggt
2008-08-17

  berxper
Oj så bra!
En vemodig beskrivning om en svunnen tid...
\"Tiden står still men pågår ändå\"
Det passar så bra till \"Fem i tolv\"
Hela dikten är fantastisk!
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Oslagbart!
Bland det bästa jag läst!

Toppbetyg!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg