Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppna dörren för små goa påskkäringar känns som en vändpunkt just nu


Påskkärringar

skärtorsdags eftermiddag
det ringer på dörren
undrar,vem kan det vara
jag kollar
i mitt tittöga i dörren ser jag
ser er två små goa påskkärringar
öppnar dörren
Glad Påsk säger ni
börjar springa nerför trappen

vänta vänta ropar jag
ni måste väl ha lite färdkost
ni ser på varann
går upp igen
lite påsk godis inte helt fel
tack och Glad Påsk
så bär det nerför trappan igen

Tänk jag öppnade dörren
släppte in er små goa påskkärringar
det har aldrig hänt förut
jag öppnade dörren
ni fick komma in
jag hade påskgodis
om det händelsevis
skulle dyka upp några påskkärringar

era påsk kort sitter nu på min
kylskåpsdörr
aldrig förr har jag öppnat min dörr
för er små påskkärringar
i år gjorde jag det
mina rädslor att öppna dörren
för det okända börjar blekna
i hjärtat känns det som en
befrielse inte lika rädd längre

anita 21 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 698 gånger
Publicerad 2008-03-21 10:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker dikt om modet att möta sin rädsla och se att det finns något som är värt det
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP