Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stanna hos mig bli kvar hos mig i natt


GE MIG STILLHET GE MIG RO

ge mig sinnesfrid
ge mig mod
mod att hålla fast
stöd mig
bär mig
håll din hand över mig

vill inte bli övermodig
nu just nu i natt
känner trygghet
nu vet jag du finns
du finns där för mig

jag är inte värdelös
du håller din hand om mig
du hjälper
du stöder
du är min vän
i sorg och glädje
finns du där för mig

du tror du litar på mig
så ge mig sinnesfrid
låt glädjen stanna
bli kvar hos mig i natt
du som är min bäste vän
Amen

anits 22 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 00:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i Din hand\". Psalt. 139:5
2008-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Övermod och missmod är två diken.
Vägen går mittemellan.
Övermod är när människan tror att hon kan klara det själv, utan Gud.
Och hur det har gått vet vi ju.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP