Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och sedan blev mannen ett barn. Ett Guds barn.


BARNET SOM BLEV MAN

sovjetsatelliter som kretsade i skyn
och tv som visade \"hem till byn\"
det var min barndom
i barndomsbygdens galanta furuskog
hörs ekot av låtar av jularbo
jag minns min barndom
i havsstrandens sand sprang jag jublande omkring
expressgetingen hade alltid sting
en solig barndom
långt borta i asien var östern alltid röd
och västerns studenter gav mao sitt stöd
det var min barndom
ett leende liv i ett lådbilsparadis
små minnen som eggar till kaos och kris
farväl, min barndom!

LARZ GUSTAFSSON 920403




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 12:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Strålande ursnyggt poetat
på alla sätt!!!!Applåder!!!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP