Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta vara på allt som gör att våren känns i luften


VÅR LÖKAR

nu står dom där igen
på min balkong
mina krukor med vår lökar
solens strålar srömmar på dem

glad jag lyssnar till mitt hjärta
bär ut dem på morgonen
när termometern visar plus grader
på kvällen bär jag in dom
vill så gärna känna doften av vår
länge

bära ut och in mina krukor
gör jag så gärna
gör inte som någon sa till mig
täck över dina krukor
det gör jag

mitt hjärta säger mig
jag gör på mitt vis
får på kvällen njuta av våren
då krukorna med vårlökar
står där
framför min balkong dörr

anits 24 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP