Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribetribute

Jag dansar en tribetribute till persisk folkmusik eldsprakande kundaliniupplevelse

Blandade kulturer

Navajoindianer i reservat med schamaner som super sig fördärvade på billig vodka

Pridemänniskor med regnbågsflaggor som hänger nedanför deras fönster mitt i den gråa tristessen

Vandrare med vandringsstavar så att de inte snavar när de gjort ett övertramp på privat mark

Jag dansar den sista dansen med dig för något vackrare kan jag inte tänka mig att dö till

Dö med dig och blanda
blodsmaken i min mun
med ditt saliv
och kanske sjunga en jojk

Och se det som är osynligt och uppblanda kulturer till en helig trumvals
ingenting är perfekt och det vet vi så väl


Och jag vill plocka en tusensköna
eller låta den stå kvar och sjunga med dig i min famn

Men det finns begränsningar och de ska vi spränga
när vi valsar oss närmare varandra som en sista chans

En tribetribute till de som står på sig










Fri vers av taowaki
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 22:03



Bookmark and Share


  glittertindra
visst är det fascinerande med människor som sätter ner foten och stampar till för rättigheten att existera.. snygg liten hyllning...
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki