Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oväntat besök passar inte alltid


JAG SLÄPPTE INTE IN ER

jag är så trött så trött
benen värker lederna svullna
i huvudet går tankarna runt runt
ändå är jag så glad

glad och trött på samma gång
kan jag vara det
ja det kan jag
mycket har hänt denna dag
både positiva och negativa

det ringde på dörren
utanför stod ni
min tanke var
vad vill ni
ni hör aldrig av er
ringer inte
svarar inte när jag ringer

nu står ni här utanför min dörr
jag släppte inte in er
det har aldrig hänt förut
men idag passade det inte
ni såg helt förstörda ut
när jag bad er gå

jag hade annat besök
jag hade hjälp
hjälp vid min dator
håller på och lär mig nya saker
ville inte bli störd

ni gick
jag såg ut genom fönstret
där gick ni
vad såg jag
ni hade köpt ny bil
därför kom ni förbi

vi fortsatte jobba vid datorn
trevligt hade vi
vi fikade
fortsatte arbeta
nu vet jag det här klarar jag
jag både vill vågar och kan
imorgon fortsätter vi

ringde till er senare
försökte förklara
gick inte så bra
pratade bara om erat
när vi sa hejdå
frågade du
blev han kvar länge

du fick mitt svar
det var ingen han
det var en hon
då förstod jag
ni trodde
jag hade en man hos mig


anits 25 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 23:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jättebra skrivet det är bra att kunna säga nej ibland

Anna-Karin
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP