Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara nära ändå inte veta vem du är


JAG KÄNNER DIG INTE

du pratar och pratar
men säger ingenting
det är bara din mun som låter

vi är inte alls lika du och jag
du pratar
jag säger inte mycket
skriver ord istället

vi har växt upp tillsammans
fast egentligen inte
jag mest hos mormor
till lycka och glädje för mig
du hos våra föräldrar

hos mig finns många intressen
jag älskar naturen
tycker om att odla
sticka och sy

vilka dina intressen är
vet jag inte
kanske du inga har
känns underligt
att inte veta
vem du är

vi har växt upp
har samma föräldrar
men jag känner inte dig
du pratar det är ditt sätt
visa vem du där
men det du pratar
säger mig ingenting

jag säger inte mycket
fick lära mig att hålla tyst
när du pratade
skulle vi andra vara tysta
men jag skriver ord i stället
det är mitt sätt visa vem jag är

anits 25 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 23:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl skrivet om utanförskap som systerskap...för så tolkar jag diktarjagets ord och meningar...
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP