Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycker om stå på balkongen i mörkret se ut över nejden


DET ÄR KVÄLL

mörkret har tagit sitt grepp om oss
det är kväll
ser stjärnhimmlen
kvällen är inte så klar
som tidigare kvällar

det är vackert att
se ut genom fönstren
träden som silhuetter
i gatlycktans sken

att stå på balkongen i mörkret
se ut i kvällsljuset
är lugnande
mörkret skrämmer mig
inte längre

vad som hänt inom mig
kan jag bara ana
kanske jag funnit mig själv
lugnet här
jag får vara den jag är
får vara mig själv

känner tryggheten
den underbara naturen
skogen sjön
berg och dalar
hela skapelsen

anits 26 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-26 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP