Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPTIMAL OKTOBER

\"all makt åt sovjeterna!\"
ljöd ropet en gång
de falska profeterna
sjöng \"frihetens\" sång
man byggde sitt hus
på osäker grund
vid sidan av Guds Ord
och Herrens förbund
en varg som byter kläder är
ju likafullt en varg
som ylar på stäppen där
så vindpinad och karg
det lrävs något mera
än ideologi
än indoktrinering
och stelbent teori

det ultimata upproret
och optimal oktober
ett himmelskt ljus
som strålar fram
ur pilgrimsögonglober
det är ett ljus som Jesus tänt
för att dess sken ska spridas
när du fått kunskap är det upp
till dig att välja sida

Guds Son är ej politiker
ej heller filosof
Han förutspådde fridsriket
men även katastrof
vi ser det gå i fullbordan
vart Ord som Han har sagt
då känns det tryggt att lita på
vår Gud och på Hans makt

LARZ GUSTAFSSON 1994




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-03-29 17:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Lita på Gud och hans makt
är det enda det går att lita på
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP