Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRING I FRID

jag vandrar i frid
omsluten av himmelskt ljus
jag fylls av en sång
så mäktig som havets brus
och orden får liv
de strömmar ut ur min mun
nu flödar det fram
friskt vatten från Andens brunn
folk vänder sig om
hur fri får en kristen bli?
jag sjunger en sång
till Jesus som köpt mig fri
men vem gav mig lov?
jo, det gjorde himlens Gud
Guds Rike är fritt
där finns inget sångförbud
förr sjöng jag om kaos
musiken var destruktiv
nu prisar jag Gud
som gav mig ett helt nytt liv
störs du av min sång
så är det ditt eget fel
av Guds härlighet
kan även just du få del
det håller i morgon
det håller i tusen år
och längre än så
om vi går i Jesu spår

LARZ GUSTAFSSON 930907




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 18:42



Bookmark and Share


    Skrivarn
Japp, låt människan få sjunga!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP