Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan

Javisst har jag hårda bröstvårtor

såhär års

men jag smeker bara

mig själv

 

Jag inser att jag ljugit, hela vintern

varje gång

jag föredragit sex

före onani

 

Jag brukar inte föredra det så

men ikväll

snabbspolar jag 

min ensamhet




Fri vers av Connie
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-29 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärligt och härligt!!:))))
2008-04-05

  Gunilla VIP
Mm. Vemodigt och starkt!
2008-04-01

  aol
så utlämnande naken fin poesi
2008-03-30

  Bjarne Nordbö
Kvinna, vart får du allt ifrån. Helskön skrivelse om än något sogsen.
2008-03-30

  Carola Zettergren
Alldeles enastående
snyggt och naket poetat!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie